AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın suya indiğini görmek

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, küslükleri bitireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın suya indiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri yapabileceklerinizi engelleyebilir ya da genel anlamda sizi sınırlandırabilir.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında uçağın denize indiğini görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçakların indiğini görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçak indirmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçaktan indiğini görmek onu dinleyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında uçağı indirmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçak indiğini görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir