AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi kaçırmak

Kahve falında gemiyi kaçırmak

Kahve falında gemiyi kaçırmak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında gemiyi kaçırmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemi kaçırmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyi tamir etmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gemide alabora olmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde gemi görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük gemi görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında arabayla gemiye binmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir