AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin yandığını görmek

Kahve falında geminin yandığını görmek

Kahve falında geminin yandığını görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, duaların boşa gideceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geminin yandığını gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında gemilerin yandığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi yandığını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında geminin yandığını görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtının yandığını görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin yandığını görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Kahve falında otomobilin yandığını görmek işinde ustalaşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arazinin yandığını görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir