AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliğin yandığını görmek

Kahve falında yeşilliğin yandığını görmek

Kahve falında yeşilliğin yandığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bilincin artacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşilliğin yandığını gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil ağacın yandığını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet eder.

Kahve falında yeşilliğin yandığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dağın yandığını görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeğin yandığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu evin yandığını görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında mumun yandığını görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş içinde yandığını görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiselerinin yandığını görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir