AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde geminin yandığını görmek

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, tatsız haberlerin alınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde geminin yandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, belli sözler verilebilir ya da sevgi ihtiyacınızı karşılayabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında gemilerin yandığını görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, beklenilen takdiri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geminin yandığını görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi yandığını görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalet eder.

Kahve falında denizin yandığını görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yandığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde gemiler görmek geniş rızık elde edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde gemiyle gezmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir