AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının yandığını görmek

Kahve falında sırtının yandığını görmek

Kahve falında sırtının yandığını görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, amacına ulaşacağına, hayat boyu çok sevileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtının yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında birinin sırtının yandığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtının yandığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğinin yandığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın havada yandığını görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski evin yandığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında motosiklet yandığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında civcivin yandığını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sokağın yandığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir