AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemilerin yandığını görmek

Kahve falında gemilerin yandığını görmek

Kahve falında gemilerin yandığını görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, haneden birinin ayrılacağına, içinin hafifleyeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemilerin yandığını gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında geminin yandığını görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde geminin yandığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında gemilerin yandığını görmek hayırlı işlerde yer alacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına rivayet eder.

Kahve falında gemi yandığını görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok hayırlı adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında kombinin yandığını görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik prizinin yandığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir evin yandığını görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mutfağının yandığını görmek şifa ve moral bulacağına, çok yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir