AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış top görmek

Kahve falında patlamış top görmek

Kahve falında patlamış top görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet eder.

Kahve falında patlamış top gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Kahve falında top patlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalettir.

Kahve falında patlamış top görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işarettir.

Kahve falında irin patlatmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız patlaması görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında patlayan su borusu görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış ampul görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tabanca patlaması görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, elinin sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlayan bombalar görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir