AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış su görmek

Kahve falında patlamış su görmek

Kahve falında patlamış su görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kazanç elde edeceğine, canının sağ olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında patlamış su gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında su borusu patlaması görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında patlamış su görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalettir.

Kahve falında patlayan su borusu görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış su borusu görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize inanılır.

Kahve falında balonu patlatmak büyük zorluklar geçireceğine, işlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında patlican biber görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında patlamada yaralanmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, hayatının iplerini eline alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlamayan silah görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir