AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek geçim derdinin biteceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında geminin limana yanaştığını gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında limanda gemi görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sağlığının geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında deniz liman görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limanda yüzmek kötü günlerinin biteceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yat limanı görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında limanda yürümek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında limanda beklemek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan gemi görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir