AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan gemi görmek

Kahve falında yanan gemi görmek

Kahve falında yanan gemi görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan gemi gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Kahve falında yanan gemi görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak kafasını toparlayacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı yanarken görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan lamba görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan evden kaçmak onları rahat ettireceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan odun sobası görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir