AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz liman görmek

Kahve falında deniz liman görmek

Kahve falında deniz liman görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında deniz liman gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında deniz liman görmek iş sahibi olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında limanda beklemek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında limanda yüzmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında limanda yürümek çalıştığı yerde amir olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limanda gemi görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yat limanı görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında denizde balıklarla yüzmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir