AnaSayfa / Genel / Kahve falında limanda gemi görmek

Kahve falında limanda gemi görmek

Kahve falında limanda gemi görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limanda gemi gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında limanda gemi görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz liman görmek yakın akrabadan gelecek habere, önemli atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limanda yürümek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, darda kalacağına işarettir.

Kahve falında yat limanı görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limanda beklemek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında limanda yüzmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Kahve falında geminin üstünde görmek borçlarını bitireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir