AnaSayfa / Genel / Kahve falında limanda yüzmek

Kahve falında limanda yüzmek

Kahve falında limanda yüzmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında limanda yüzmek gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında limanda yüzmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında limanda beklemek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında deniz liman görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limanda yürümek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, adının ve şanının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yat limanı görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Kahve falında limanda gemi görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir