AnaSayfa / Genel / Kahve falında limanda beklemek

Kahve falında limanda beklemek

Kahve falında limanda beklemek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, elinin de bollaşacağına işarettir.

Kahve falında limanda beklemek gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerin keyfine varmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında limanda beklemek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında deniz liman görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geminin limana yanaştığını görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında limanda yüzmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yat limanı görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Kahve falında limanda gemi görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limanda yürümek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaş beklemek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir