AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin altında kalmak

Kahve falında geminin altında kalmak

Kahve falında geminin altında kalmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret eder.

Kahve falında geminin altında kalmak gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında geminin altında kalmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gemide mahsur kalmak önemli sorumluluklar alacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemi dolusu altın görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altın gemi görmek hayatının alt üst olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalar altında kalmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında kayaların altında kalmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş altında kalmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir