AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gemi görmek

Kahve falında altın gemi görmek

Kahve falında altın gemi görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, borçlarının azalacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, beklenilen takdiri alacağına alamet eder.

Kahve falında altın gemi gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında altın gemi görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında geminin altında kalmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalettir.

Kahve falında gemi dolusu altın görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede gemi görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birçok gemi görmek açların doyacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde gemi görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında maket gemi görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında gemi su görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmalarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir