AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalar altında kalmak

Kahve falında dalgalar altında kalmak

Kahve falında dalgalar altında kalmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rahatının kaçacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalar altında kalmak gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Kahve falında dalgaların altında kalmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dalga altında kalmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında dev dalganın altında kalmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalganın altında kalmak hayatın temposunun yükseleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir