AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi dolusu altın görmek

Kahve falında gemi dolusu altın görmek

Kahve falında gemi dolusu altın görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, dinine bağlı kalacağına, adını herkese duyuracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi dolusu altın gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Kahve falında gemi dolusu altın görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu altın görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak zorlukların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, elinin darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutu dolusu altın görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kişinin fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında küp dolusu altın görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir