AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden denize düşmek

Kahve falında gemiden denize düşmek

Kahve falında gemiden denize düşmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, şansın kaçacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden denize düşmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında gemiden denize düşmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Kahve falında gemiden düşmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında gemiden suya düşmek kederinin dağılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gemide deniz görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek kar elde edileceğine, malında azalmaya işaret eder.

Kahve falında denizde gemi batması görmek gözyaşlarının dineceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir