AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden düşmek

Kahve falında gemiden düşmek

Kahve falında gemiden düşmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok mutlu edeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında gemiden suya düşmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında gemiden düşmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında gemiden denize düşmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide bulunmak huzur dolu günler geçireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemide boğulmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında gemi almak kredi çekileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında geminin patladığını görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir