AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide oturmak

Kahve falında gemide oturmak

Kahve falında gemide oturmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yükünün azalacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine inanılır.

Kahve falında gemide oturmak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gemide oturmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bereketli ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gemi maketi görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet eder.

Kahve falında gemiye tırmanmak gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemide yangın görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, kazancını arttıracağına alamet eder.

Kahve falında denizde beyaz gemi görmek güven kaybı yaşanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir