AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, helal rızka kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak yeni insanlarla tanışacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalettir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek yenisinin başlayacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında geminin karaya çıktığını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiden karaya atlamak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir