AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide yangın görmek

Kahve falında gemide yangın görmek

Kahve falında gemide yangın görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gemide yangın gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gemide yangın görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında gemi yangını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş yada yangın görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangında birini kurtarmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Kahve falında yangının ortasında kalmak ilişkiye huzurun geleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında samanlık yangını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yangın görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yangın deprem görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir