AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye tırmanmak

Kahve falında gemiye tırmanmak

Kahve falında gemiye tırmanmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında gemiye tırmanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında gemiye tırmanmak çekilen yükün hafifleyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak kişinin kazancının artacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına alamet eder.

Kahve falında kuma tırmanmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yönetici olacağına delalettir.

Kahve falında düz yere tırmanmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz dağına tırmanmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında merdivene tırmanmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında zor bir yere tırmanmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir