AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide düğün görmek

Kahve falında gemide düğün görmek

Kahve falında gemide düğün görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayır vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemide düğün gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Kahve falında gemide düğün yapmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında gemide düğün görmek dinine bağlı kalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine delalet eder.

Kahve falında su alan gemi görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, her geçen gün başarıların artacağına delalettir.

Kahve falında gemide gezmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden kaçmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, keyiflerinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında birçok gemi görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir