AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide düğün yapmak

Kahve falında gemide düğün yapmak

Kahve falında gemide düğün yapmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, elinin de bolluk göreceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında gemide düğün yapmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında gemide düğün yapmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gemide düğün görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında gemi kazası yapmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi yapmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gemi seyahati yapmak falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir