AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırtına ve gemi görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işarettir.

Kahve falında fırtınada gemi görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında gemide fırtına görmek güzel bir yola çıkılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında fırtınada gemide olmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtınalı bir deniz görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında deniz fırtınası görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir