AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok gemi görmek

Kahve falında birçok gemi görmek

Kahve falında birçok gemi görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işarettir.

Kahve falında birçok gemi gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında birçok gemi görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok yiyecek görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok çiçek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok böcek görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok sinek görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bir beladan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok sandalye görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında etrafında birçok yılan görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok yüzük bulmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kazancının yerine gelmesine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir