AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde dans etmek

Kahve falında düğünde dans etmek

Kahve falında düğünde dans etmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında düğünde dans etmek gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında düğünde dans etmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün dans etmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek işlerinin büyüyeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında eğlenmek dans etmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle dans etmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda dans etmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta dans etmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, başarıyla geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir