AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, büyük bir projeye girileceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birilerinin dans ettiğini gördüyseniz:

  • Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet eder.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında okulda dans ettiğini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşiyle dans ettiğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle dans ettiğini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında dans ettiğini görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir