AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle dans etmek

Kahve falında gelinlikle dans etmek

Kahve falında gelinlikle dans etmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle dans etmek gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip dans etmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle dans etmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dans ettiğini görmek gıybet edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek şansının ve bahtının açık olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında buzda dans etmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla dans etmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir