AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi kazası yapmak

Kahve falında gemi kazası yapmak

Kahve falında gemi kazası yapmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında gemi kazası yapmak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında gemi kazası yapmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi kazası görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi kazasından kurtulmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde gemi kazası görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon kazası yapmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yeni alanlara yöneleceğine yorulur.

Kahve falında motor kazası yapmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında traktör kazası yapmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir