AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ailesinden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide yolculuk etmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir