AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi savaşı görmek

Kahve falında gemi savaşı görmek

Kahve falında gemi savaşı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi savaşı gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında gemi savaşı görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işarettir.

Kahve falında savaş gemileri görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş gemisine binmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yastık savaşı yapmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaştan saklanmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında silahlı savaş görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir