AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş gemileri görmek

Kahve falında savaş gemileri görmek

Kahve falında savaş gemileri görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş gemileri gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş gemileri görmek takdir edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında gemi savaşı görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş gemisine binmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş çatışma görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur savaşı yapmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta kan görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir