AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi resmi görmek

Kahve falında gemi resmi görmek

Kahve falında gemi resmi görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, daima secde ve şükür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi resmi gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında gemi resmi görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi resmi yapmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yıpranacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sürekli yerinde sayacağına işarettir.

Kahve falında nişan resmi görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev resmi çizmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında balina resmi görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın resmini görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikli resmini görmek insanları kandıracağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir