AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan resmi görmek

Kahve falında nişan resmi görmek

Kahve falında nişan resmi görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında nişan resmi gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında nişan resmi görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek resmi görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında fare resmi görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında yüz resmi çizmek yaptığı işten çıkarılacağına, helal ekmek yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin resmini görmek rızkının sonsuz olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göz resmi görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babanın resmini görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında koç resmi görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir