AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikli resmini görmek

Kahve falında gelinlikli resmini görmek

Kahve falında gelinlikli resmini görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikli resmini gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinlik resmi görmek Allah’ın yolundan gideceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikli resmini görmek neşeli bir hayat süreceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında balina resmi görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin resmini görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakan resmi görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında gelin resmi görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalet eder.

Kahve falında kurt resmi görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir