AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek

Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek

Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi gelinlikli resmini gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikli resmini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik resmi görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz resmi görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi resmini çizmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın resmini görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında bebek resmi çizmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir