AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek

Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek

Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken gemi gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Kahve falında denizde yüzen gemi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında denizde yüzen gemiler görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yüzerek gemiye binmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen gemi görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi denizde gitmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir