AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek

Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek

Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde bir sürü gemi gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü gemi görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı deniz ve gemi görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işarettir.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında gemiye binip denize açılmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizde gezmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına tabir olunur.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek helal ve bol rızka kavuşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir