AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemide olmak

Kahve falında denizde gemide olmak

Kahve falında denizde gemide olmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde gemide olmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Kahve falında dalgalı deniz ve gemi görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle gezmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemi kazası görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiye binmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gitmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında denizde büyük gemi görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, büyük borçların altında ezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi deniz görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiden denize atlamak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir