AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi çizmek

Kahve falında gemi çizmek

Kahve falında gemi çizmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında gemi çizmek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gemi çizmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyler çizmek daha büyük başarılar kazandıracağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek resmi çizmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz çizgi çizmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan yüzü çizmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında çiçek çizmek sağlığına kavuşacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi resmini çizmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir