AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi resmini çizdirmek

Kahve falında kendi resmini çizdirmek

Kahve falında kendi resmini çizdirmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok üzüleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hata yapılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek gördüyseniz:

  • Basit bir girişiminiz size şu an dünyadaki en karmaşık olay gibi görünebilir.

Kahve falında kelebek resmi çizmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atatürk resmi çizmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına işarettir.

Kahve falında bebek resmi çizmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık resmi çizmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında deniz resmi çizmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe resmi çizmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi resmini çizmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında güneş resmi çizmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir