AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek çizmek

Kahve falında çiçek çizmek

Kahve falında çiçek çizmek mesleğinde çok başarılı olacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek çizmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Kahve falında çiçek çizmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek resmi çizmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın resmi çizmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ resmi çizmek asık yüzlerin güleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karakalem çizmek şansın ve bahtının da açılacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin çizmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla çizmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında türkiye haritası çizmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir