AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler çizmek

Kahve falında bir şeyler çizmek

Kahve falında bir şeyler çizmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yükseleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyler çizmek gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında bir şeyler çizmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çember çizmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa çizmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek resmi çizmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında kılıç çizmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kabe çizmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ev planı çizmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ev projesi çizmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir