AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi resmini çizmek

Kahve falında kendi resmini çizmek

Kahve falında kendi resmini çizmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, huzursuzlukların son bulacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi resmini çizmek gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında araba resmi çizmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında güneş resmi çizmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin resmini çizmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev resmi çizmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe resmi çizmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında fil resmi çizmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında kadın resmi çizmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ resmi çizmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir