Kahve falında gemi binmek

Kahve falında gemi binmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, günahkâr olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemi binmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken konular olabilir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında yük gemisine binmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzerek gemiye binmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında nuhun gemisine binmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek maddi güç elde edeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gemiye binmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top