AnaSayfa / Genel / Kahve falında yük gemisine binmek

Kahve falında yük gemisine binmek

Kahve falında yük gemisine binmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Kahve falında yük gemisine binmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında yük gemisine binmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Kahve falında yüklü gemi görmek maddi olanaklarının artacağına, kişinin muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yük gemileri görmek maddi gücünün eksileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yük gemisi görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük yük gemisi görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yük trenine binmek en önemli anlarda destek görüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yüklü ata binmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir gemiye binmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir